Despacito, kënga më e shikuar ndonjëherë në Youtube është fshirë nga një haker kibernetik së bashku me dhjetra video të tjera të shtëpisë diskografike Vevo.

Despacito në spanisht e këngëtarit Puerto Rican, Luis Fonsi dhe Daddy Yankee, është bërë kënga e parë në YouTube që arriti 5 miliardë klikime vetëm pak ditë më parë.