PREZANTOHEN AKTIVITETET E ORGANIZATËS NË SHKODËR. Organizata Shqiptare e Urdherit te Maltes ka organizuar nje aktivitet me rastin e 20 vjetorit te pranise se saj ne vendin tone. Mon sinjor Luciano Avgustini president i kesaj shoqate ne Shkoder u shpreh se me ndihmat ndaj te semurit , te varferit dhe te pastreheve, njeriu kryen nje mision fisnik te udhezuar nga zoti.

Kryetari I keshillit te qarkut Maxhid Cungu si perfaqesues vendor duke falenderuar gjithe vullnetaret e Malteser per punen e palodhshme ne ndihmen ndaj qyetareve siguroi mbeshtetjen maksimale nga ana e puahtetit lokal mbi nismat humanitare. Ne vijim te ketij takimi drejtuesi I Malteser ne Keln I cili eshte nje nga finacuesit e deges ne Shkoder foli mbi shkembimet e eksperiancave dhe punen dinjitoze te vullnetareve shkodrane prej vitesh. Urdhri u Maltes vepron ne me shume se 120 vende te botes ,me ane te nje dokumentari permbledhes paraqiti per te pranishmit punen e kesaj organizate ne ndihmen ndaj te varferve dhe njerzve ne nevoje.