Rama hap më në fund zarfin dhe zbulon emrin e propozuar nga Partia Socialiste për President të Republikës.

Maxhoranca ka propozuar si kandidat për president Bajram Bega. Behet fjale per shefin aktual te Shtabit te Pergjithshem.

Përse keni zgjedhur zotin Bega?

Rama: Sepse është shëmbëlltyra e atij normaliteti dhe për të cilin ajo zyrë ka nevojë urgjente. Shefi i Shtabit të përgjithëshëm ësht ënjë nga kandidaturat e propozuara brenda Grupit Paralementar të PS. Unë nuk kam qenë një ndër propozuesit.

Artikulli paraprakRAMA HAP MË NË FUND ZARFIN, JA EMRI QË NXJERR PËR PRESIDENT TË REPUBLIKËS
Artikulli tjetërLAJM I FUNDIT/ U PËRZGJODH NGA PS-JA PËR PRESIDENT, BAJRAM BEGA PRANON PROPOZIMIN