Bajram Bega pranon postin e propozuar nga PS-ja për President të Republikës së Shqipërisë.

Bajram Begaj (i lindur më 20 mars 1967) është një oficer ushtarak shqiptar, i cili po shërben si Shef i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura Shqiptare.

Në vitin 2020, Bajram Begaj mori rolin e Shefit të Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura Shqiptare. Ai më parë shërbeu si Komandant i Komandës së Trajnimit dhe Doktrinës, Shef i Njësisë Mjekësore Ushtarake, Drejtor i Inspektoratit Shëndetësor dhe Kryeinspektor dhe Këshilltar i Inspektoratit Shëndetësor në Shtabin e Përgjithshëm të Forcës së Armatosur Shqiptare.

Artikulli paraprakLIVE/ BAJRAM BEGA EMRI I PS-SË PËR PRESIDENT, RAMA: JA PSE E ZGJODHËM
Artikulli tjetërGJENERAL BEGAJ VOTOHET NESËR SI PRESIDENT I TETË I REPUBLIKËS, GRUPI I ALIBEAJT KUNDËR: NUK DO TË MARRIM PJESË