NË SHKALLË VENDI PROCEDOHEN 369 PERSONA
Vetem nje jave pas fillimit te aksionit te Policise se Shtetit kunder ndertimeve pa leje, ne shkalle vendi jane evidentuar 367 raste, per te cilat jane proceduar penalisht 369 persona, jane arrestuar ne flagrance 32 persona dhe jane shpallur ne kerkim 12 te tjere.

Numri me I madh I ndertimeve pa leje te evidentuara eshte ne Tirane dhe Durres, ndersa numi me I ulet eshte ne qarkun e Kukesit me vetem 6.Nderkaq, nga Drejtoria e Policisë së Qarkut Shkodër janë evidentuar 9 raste të ndërtimeve pa leje, janë proceduar 9 persona, nga të cilët 3 janë arrestuar dhe 6 ndiqen në gjendje të lirë.

Artikulli paraprakDOGANA, RREGULLA TË REJA PËR MAKINAT
Artikulli tjetërKUVENDI FILLON PA OPOZITËN