Sipas raportit të 55-të Censis për situatën në Itali, në vend është rritur dhe më shumë vala e iracionalitetit që prek një shtresë dhe më të gjerë sociale.

5.9% e italianëve, përkatësisht 3 milion janë të bindur se Covid-19 nuk ekziston.

Ndërsa për 10.9% të tyre vaksina është e kotë.

Ndërsa 5.8 përqind janë të bindur se Toka është e sheshtë dhe 10% janë të sigurtë se njeriu nuk ka qenë asnjëherë në Hënë.

Artikulli paraprakHEKURUDHA QË DO TË “ÇAJË” SHKRETËTIRËN, NJIHUNI ME PROJEKTIN MARRAMENDËS ARAB
Artikulli tjetërKTHJELLIME NË ORËT E PASDITES DHE ULJE TEMPERATURASH