60 familje që jetojnë në kufirin mes fshatit Bleran dhe qytetit të Shkodrës janë harruar totalisht nga qeverisja lokale. Ata shprehen të zhgënjyer teksa tregojnë se problemet e tyre janë të shumta.

Banorët që jetojnë në një prej periferive të Shkodrës kërkojnë që bashkia apo edhe qeveria të plotësojnë kërkesat e tyre.60 familjet e asaj zone paguajnë rregullisht taksat ndërkohë që nuk i ofrohet asnjë lloj shërbimi, situatë e cila kërkojnë që të ndryshojë sa më shpejt.

Artikulli paraprakJULIAN MORINA KERKON PRESIDENCEN E VLLAZNISE
Artikulli tjetërFESTOHET NË REÇ, POR MBETJET QËNDROJNË ATJE