Akuzohen 2 skafistët që u shpëtuan dje nga anijet ushtarake

Dy skafistët që u shpëtuan dje në det pas shumë orë përpjekjesh nga Forcat Detare Shqiptare, janë akuzuar nga Policia e Kufirit Durrës për “kalim të paligjshëm të kufirit shtetëror. Sipas policise jane ndaluar A.J. 51 vjeç, banues në Vlorë dhe D.L. 32 vjeç, banues në Brindizi, Itali. Me date 6 ata kane qenë duke ardhur me një mjet tip “Motoskaf” me mbishkrimin “Pantera”nga Brindizi, Itali për në Shqipëri. Në vendin e quajtur Sazan, Vlorë kanë dhënë sinjalin SOS dhe i ështe dhënë ndihmë nga një anije ushtarake dhe më pas mjeti është ankoruar në Portin Detar Durrës.