Gjatë aksionit të policisë për kapjen e njeriut më të kërkuar në botë “kokën” e atentateve të Parisit kanë mbetur 4 policë të plagosur dhe një terrorist i vrarë.

Ka pasur shkëmbim zjarri, thonë mediat nderkombëtare. Një shtetas algjerian i identifikuar si Mohamed Belkaid mbeti i vrarë nga policia. Zyrtarët thanë Belkaid ka lindur në vitin 1980 dhe ka jetuar në Belgjikë në mënyrë të paligjshme. Zyra e prokurorisë federale tha se ka të ngjarë se viktima është një prej të kërkuarve për sulmin e Parisit, me identitetin e rremë Samir Bouzid

/ Star Plus TV /