VITI I RI SHKOLLOR NUK DO TË GJEJË MË MAGAZINA KU DO TË STUDIOJNË NXËNËSIT.
Ne prag te nisjes se vitit te ri shkollor, ministry I mireqenies sociale dhe rinise erion veliaj ka inspektuar nga afer shkollat e mesme profesionale ne Shkoder. Gjate kesaj vizite Veliaj deklaroi se ne krahasim me nje vit me pare, ka rreth 30 % me shume te regjistruar.

Veliaj gjate vizites ne Shkoder, publikoi edhe nismen e re te bordeve te biznesit qe do te kete cdo shkolle.
Nga ana tjeter,  Veliaj deklaroi se ka ikur koha kur shkollat profesionale cilesoheshin si shkolla ted ores se dyte ne arsim.
Ne Qarkun e Shkodres jane 5 shkolla profesionale, te cilat krahasuar me nje vit me pare kane regjistruar me shume nxenes kjo nisur edhe nga politika e ndjekur nga qeveria shqiptare per ti dhene prioritetet arsimit professional

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/uVLWqodLhvo?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMONTEZEMOLO LARGOHET NGA FERRARI
Artikulli tjetërVELIAJ: S’KA SHKOP MAGJIK PËR PUNËSIMIN