HALIM AZIZI BANOR I KOSMAÇIT TREGON PËR INVESTIME NË INFRASTRUKTURË DHE BUJQËSI. Realitetin e investimve ne territorin e komunes se Bushatit e tregojne vete banoret. Halim Azizi, banor I fshatit Kosmaç ne komunen e Bushatit, shprehet se realiteti i investime ne territorin e komunes eshte ndryshe, nuk eshte e vertete qe ne kete zone nuk jane kryer investime e kryesisht ne infrastructure dhe kanale kulluese.

Sipas tij, gjithcka ka qene korrekte nga ana e stafit te komunes Bushat te cilet I jane pergjigjur kerkesave te banoreve duke qene gjithnje ne sherbim te publikut, ne te mire te zhvillimit te kesaj zone

Artikulli paraprakPROJEKTI I 3R-ve, GATI IMPLEMENTIMI NË BUSHAT
Artikulli tjetër KRERËT E RAJONIT NË TIRANË, RAMA – VUÇIÇ NË NJË LINJË