Njësitë tregtare në zonën e Rusit janë një kontributor i rëndësishëm për ekonominë e shumë familjeve shkodrane. Politika që kemi ndjekur ka qënë ajo e taksave të ulëta dhe rritjes së cilësisë së ofrimit të shërbimeve. Edhe në 4 vitet në vazhdim programi ynë e ka të përcaktuar qartë qasjen me biznesin. Bashkia Shkodër do të ketë në fokus krijimin e klimës së mirë të biznesit duke mbajtur një barrë fiskale të ulët dhe nxitur hapjen e bizneseve të reja. Marrja e shërbimeve do të jetë në kohë reale dhe infrastruktura në këto zona do të jetë pjesë e investimeve. Bashkë Fitojmë✌

#BashkëFitojmë
#votoBardhSpahia2️⃣
#votoBashkëFitojmë1️

Artikulli paraprakBECI TAKIM ME STRUKTURAT E TURIZMIT
Artikulli tjetërZEF HILA TAKIM ME BANORËT E VAU DEJËS