Një entuziasëm dhe mbështetje masive që e kam gjetur mes jush në këtë muaj, për të cilin jam thellësisht mirënjohës. Fitorja e 14 Majit do të jetë më e bukura në historinë e këtyre 33 viteve.
Bashkë Fitojmë