Bashkëbisedimi me gratë dhe vajzat është gjithmonë një mundësi e mirë jo vetëm për të shpalosur programin e 4 viteve të drejtimit të Bashkisë Shkodër, por edhe për të analizuar në detaje problematikat dhe gjetur zgjidhjet. Në rajonin 3/3, aty ku mbështetja ka qënë e vazhdueshme dhe për të cilën shpreha mirënjohjen ndaj zonjave, pata mundësinë të shpalos disa prej pikave të programit.

Përmirësim i infrastrukturës rrugore
Krijimi i hapësirave të reja publike dhe rikualifikim i parqeve
Restaurim fasadash dhe blloqeve të pallateve me efiçense energjie
Ndriçim i ri publik me sistemin LED
Shtim i linjave të transportit publik
Terrene të reja sportive dhe rikonstruksione të shkollave të zonës
Këndet sportive në lagje
Përmirësim i menaxhimit të mbetjeve

Shkodra do të jetë një qendër e rëndësishme në rajon, ku programi ynë i jep zhvillimin e nevojshëm ekonomik e turistik.

#BashkëFitojmë
#votobardhspahia2
#votobashkëfitojmë1

Artikulli paraprak“KEMI BËRË MBI 179 PROJEKTE NË GJITHË QARKUN”, BENET BECI: MIRËNJOHJE PËR ÇDO PUNËTOR
Artikulli tjetërSTAR SPORT – 01.05.2023