POSTIMI I PLOTE I BARDH SPAHISE

Partia Demokratike është e vetmja alternativë për t’i kthyer shpresën çdo shqiptari.
Ky është mesazhi që shkon për çdo shkodran, për çdo banorë të Qarkut të Shkodrës dhe kjo është fryma që ndjej në çdo takim, me anëtarë, simpatizantë, mbështetës të Partisë Demokratike.

Bashkë mundemi, si një sfidë dhe përgjegjësi e gjithësecilit për të larguar këtë mazhorancë që për 8 vite i solli aq fatkeqësi shkodranëve dhe shqiptarëve.

Në grupseksionin 2/4 në Shkodër të gjithë janë gati për të mbështetur masivisht Partinë Demokratike, partinë që sjell shpresë dhe besim.

Shqipëria Fiton 🇦🇱🇦🇱
#25Prill ✌️✌️
#Shqiperiafiton 🇦🇱🇦🇱