Sa herë ka zgjedhje, Shkodrën e vënë bast, por që do ta humbin si gjithmonë. Sepse Shkodra nuk gënjehet dhe as mashtrohet. Qyteti simbol i lirisë dhe demokracisë nuk është lojë dhe as nuk shitet e blihet. Gabojnë rëndë!

Një pjesë nga intervista me Grida Dumën në Top Channel dhe nje mesazh për bashkëqytetarët e mi✌
#votoBardhSpahia2
#votobashkëfitojmë1

Artikulli paraprakBECI ME INTELEKTUALËT: ZHVILLOJMË SHKODRËN
Artikulli tjetërSHKRELI TAKIM ME BANORËT NË STAJKË