Bashkia Shkoder ka nisur prej ditësh pastrimin e zonave turistike në të gjithë territorin e saj. Ndërmarrja e Shërbimeve të Punëve Publike, është përqendruar në pikat turistike ku përvec pastrimit te hotspoteve të mbetjeve edhe në pastrimin e shkurreve dhe ferrave në rrugën Shirokë – Zogaj. Përgjegjesja e Drektorise së Shërbimeve, Ormira Domnori në një intervistë për media ka dhënë detaje rreth këtij pastrimi si dhe ka një apel për qytetarët

Aksioni është përqendruar në Velipoje, Theth, Shirokë, Zogaj dhe pranë Urës së Mesit, ndërkohe që një vemendje e shtuar po i kushtohet edhe qytetit të Shkodrës.

 

Artikulli paraprakKURTI: LIROHEN KATËR NGA PESË POLICËT E NDALUAR NË SERBI
Artikulli tjetërSEZONI, MENAXHIM I RI MBETJESH NË SHËNGJIN