Mirënjohje dhe respekt për dëshmorët e Atdheut në këtë ditë përkujtimore!

Sakrifica e tyre sublime na bën sot më të përgjegjshëm dhe me vetëdijen e plotë se kemi ende shumë rrugë përpara, që amaneti i tyre të vihet në vend.

Lavdi!

Artikulli paraprak“DHURO NJË LIBËR, NDRIÇO NJË MENDJE”, SPAHIA: KU KA MË BUKUR SE TË NISËSH DITËN MES LIBRAVE
Artikulli tjetërSOT DITA E DËSHMORËVE, NDEROHEN TË RËNËT NË LUFTË PËR ATDHEUN! RAMA, HOMAZHE TE MEMORIALI “NËNË SHQIPËRI’