Kandidati per bashkine e Shkodres Benet Beci ka zhvilluar nje takim me te rinjte ne Velipoje. Ai ka shperndare ne rrjetin e tij social momente nga takimi dhe festa me keta te rinj.

“N’Velipojë, me të rinjtë që kanë nevojë për besim e mundësi, e sigurisht edhe për festë.
#shkodrapozitive”