Gjokutaj: Ky ishte vendimi sot. Ajo që ishte shqetësuese është se ky vendim vjen me ndalim komunikimi për një deputet. Duhet të ishte marrë autorizim i veçantë nga kjo gjykatë. Pritej se kjo gjykatë ka bërë dhe shkelje më të mëdha. Vendimi ishte i thatë; ndalimi i komunikimit, dhe lejimi vetëm me familjarët që bashkëjeton.

Artikulli paraprakRAMA REFUZON TË FLASË PËR BERISHËN: NUK SHOH NË ËNDRRA SE SI DËNOHEN NJERËZ
Artikulli tjetërKËSHILLI MIRATON BUXHETIN 2.6 MLD LEKË