TUKA: SHUMË SHPEJT SINDIKALISTËT DO TË HIDHEN NË PROTESTA.Ndryshimet e fundit në legjislacion për vendin e punës specialist bëjnë diferencime që për sindikalistët nuk janë të drejta.

Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura në Shkodër Albert Tuka thotë se një student që kryen me rezultate shumë të mira nuk ka pse diferencohet nga dikush që mund të ketë eksperiencë pak më shumë.Kryetari i BSPSH në Shkodër flet edhe për protestat që do të bëjnë sidikalistët ndaj qeverisë aktuale.Para pak kohësh BPSH në Shkodër mbajti një mbledhje për të vendosur mbi strukturimin dhe nisjen e protestave.

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/eilBAC8kbSM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“POLICIA BASHKIAKE NA KËRCENON DHE ËSHTË E KORRUPTUAR”
Artikulli tjetërURDHRI, NDRYSHIMET PREKIN SHKODRËN