Ceremonia solemne e kurorëzimit të monarkut të ri të Mbretërisë së Bashkuar, ka nisur me brohoritje, lavde dhe kore që këndojnë për nder të Mbretit Charles III.

Kryepeshkopi me biblën në dorë i kërkoi Mbretit Charles të konfirmojë se ai do të mbështesë ligjin dhe Kishën e Anglisë gjatë mbretërimit të tij.

Momenti unik i betimit të Mbretit Charles, u shoqërua me zotimin e këtij të fundit se do të jetë një monark besnik.

Mbreti vendos dorën e tij mbi Ungjillin e Shenjtë dhe u zotua se do të kryejë dhe mbajë premtimet.

Më tej ai do të kurorëzohet bashkë me gruan e tij, Mbretëreshën Camilla.

Artikulli paraprakDALIN SOT REZULTATET E LOTARISË AMERIKANE, JA KU E GJENI PËRGJIGJEN TUAJ
Artikulli tjetërSIGURIA NË PLAZHE, NIS NGA PUNA NJËSIA POLICORE DETARE ME 104 POLICË, 35 JET SKI PËR TË MONITORUAR DETIN