Autoriteti rrugor i Veriut ka punuar gjate gjithe vitit per eleminimin e te ashtuquajturave njolla te zeza ne akset e shkodres.Keshtu shprehet drejtori i ketij institucioni Nikolin Dedvukaj i cili nenvizon se kohet e fundit jane minimizuar se tepermi aksidentet kjo si shkak i nderhyrjes ne segmentet problematike.

Si shembullin me te mire te parandalimit te aksidenteve Dedvukaj sjell ne vemendje kthesen e beltojes dikur e njohur si zona e vdekjes e cila aktualisht eshte jashte njollave te zeza.Segmentet më problematike vazhdojne te jene rruga e Vaut të Dejësit dhe Pukës te cilat kerkojne nderhyrje te menjehershme ndersa ajo e Fushë-Arrëzit duket se eshte drejt permiresimit.Autoriteti Rrugor i Veriut njofton se ne muajin shtator do te kryhen nje sere insvestimesh ne akset kryesore duke perfituar ne kete menyre nga lirimi I trafikut si shkak i largimit te emigranteve.

Artikulli paraprakEkipi i Vllaznisë e nis me humbje sezonin e ri duke u mposhtur nga Teuta e Durrësit.
Artikulli tjetërVLLAZNIA E NISË PA DINJITET, HUMBET 2-0 NDAJ TEUTËS