Ligji per importin e integruar te Mbetjeve eshte i mirepershtatur per Shqiperine.

Kjo ka qene pergjigjia e Bashkimit Europian qe u be e ditur sot nga Eduart Shalsi.Ligji per Mbetjet u miratua mes polemikave te ashpra dhe u dergua nga Presidenti per rishqyrtim ne parlament,nderkohe qe qeveria e dergoi per opinion ne Bashkimin Europian.Sot ne Komisionin e Veprimtarise Prodhuese,kreu i ketij komisioni , Eduard Shalsi tha se tashme ka mberritur pergjigjia nga delegacioni europian , sipas se ciles ligji i ri eshte i pershtatshem per kushtet e Shqiperise.

Artikulli paraprakHAPET GJUETIA VETËM PËR DHELPRËN E KUQE
Artikulli tjetërSIRI – SULMET ME GAZ KLORI, FËMIJA PËRLOT BOTËN: A DO TË VDES?