Një automjet tip “Benz” është djegur gjatë gjatë natës nga një zjarr i rënë në lagjen “Brigada 17 Sulmuese” në Elbasan. Mjeti në pronesi të shtetasit A.D., 42 vjec banues ne Elbasan mësohet se ka qenë i parkuar në rrugë.

Nga veprimet e para hetimore, paraprakisht renia e zjarrit dyshohet te kete qene aksidentale. Grupi hetimor, vijon hetimet dhe po punon per percaktimin e sakte te shkaqeve te renies se zjarrit.