DRSH, KA MARRË MASAT PËR FURNIZIMIN E ZONAVE MALORE .Gjate periudhës se dimrit furnizimi me ilaçe i qendrave shendetesore ne zonat malore është një nga çështjet me te rendesishme dhe per te cilen DRSH ne Shkoder merr masa te pervitshme.

Rusi tregoi per Star Plus se cdo qender edhe ajo me e largeta eshte e furnizuar me bazen e medikamenteve por nuk ka furnizim per terapi te vazhdueshme

Rusi tregoi se DRSH ne menyre te vazhdueshme merr masa per furnizimin me ilace te qendrave shendetesore ne zonat malore qe kane problem me reshjet e debores por edhe per qendrat qe ndodhen prane zonave qe kane rrezik permbytjeje. Nderkohe tregon se ne te vertete ka veshtiresi ne ofrimin e sherbimit ne zonat malore gjate kohes se dimrit si rrjedhoje e veshtiresise ne levizje dhe mungeses se energjise elektrike

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/9pGsMlfSvPE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakULQIN. “DRURËT E SHENJTË” NJË FILM PËR VALDANOSIN
Artikulli tjetërVLLAZNIA SIGURON MBIJETESEN NDAJ ELBASANIT