Ka njohur realisht nje rritje te konsiderueshme, jo vetëm volumi i punës ne piken doganore te Hanit te Hotit, por edhe cilësia e shërbimit te punonjësve te doganës dhe te policisë se Shtetit, çka ka bere qe këto kohet e fundit te ketë tërësisht një përformance ndryshe nga me pare te punës ne doganën e Hanit te Hotit.

Kamera e Star plus tv , ka regjistruar pamje te kësaj pune vërtete voluminoze, por edhe te një shërbimi korrekt me qytetaret te punonjësve te policise dhe te doganiereve.Ndaj duket qartazi se ky fluks i larte i transportit te madhrave qofshin këto te importit apo eksportit, veçanarisht pas zbutjes se klimës politike ne mes dy qeverive , kësaj Shqiptare dhe asaj te Serbisë, çka duket qartazi edhe ne rritjen e fluksit te shkëmbimeve tregtare tashme mes këtyre dy vendeve , vlerësohet se ka ndikuar pozitivisht tek qeveria Shqiptare per te kthyer vemendjen tek infrastruktura e doganes Hani I Hotit. Keshtuj sipas z, Nazmi Hasani tashme gjithçka thuajse është gati dhe brenda datës 15 shtator te këtij viti, fillojne punimet per ndertimin e terminalit te ri te doganes Hani I Hotit.

Artikulli paraprakLANDFILLI I BUSHATIT NUK GARANTON MBIJETESË ME 3 EU/TON
Artikulli tjetërFSHATI DOBRAÇ I RI NË RREZIK NGA SHTYLLAT ELEKTRIKE