Shpresë dhe Mirësi, ka qene titulli i aktivitetit te organizuar në Shkodër nga Shoqata Projekti Shpresa ne bashkepunim me Caritasin Shqiptar.

Nje aktivitet i larmishem qe vjen ne Shkoder ne kuader te festes se pashkeve por edhe te projektit “Menaxhimi i njohurive Brenda rrjetit te sherbimeve per personat me aftesi te kufizuar. Per rreth nje ore te pranishmit kane ndjekur interpretimet e artisteve te rinj te kesaj shtrese qe kane nevoje per mbeshtetje dhe perkrahje, nderkohe qe fale ketyre iniciativave ato tregojne se meritojne mbeshtetje dhe respekt nga te gjithe.

Artikulli paraprak“PRITJA” SHFAQET PËR HERË TË PARË NË SHKODËR
Artikulli tjetërSHQIPËRIA MERR FITOREN E PARË NË EUROPIAN, FITON ME UNIFORMË