Shumë filma janë prodhuar përgjatë këtij viti dhe shumë prej tyre mund të mos i keni parë, ose çfarë keni parë mund t’ju kenë pëlqyer ose jo.
Më poshtë janë të renditur 10 titujt e filmave më të mirë të vitit 2014 

 “The Immigrant” 
“A Field in England”
“Blue Ruin”
“The Guest”
“Grand Piano”
“John Ëick”
“Ëe Are the Best!” 
“National Gallery” 
“Listen Up Philip”
“Only Lovers Left Alive

Artikulli paraprakLedri Vula shan në klub ???
Artikulli tjetër10 Fakte te çuditshme për hënën e plotë