Ministri i Financave dhe Ekonomisë Ervin Mete ndodhet në konferencë për median për të bërë një bilanc për vitin 2023 dhe pritshmëritë e vitit 2024

Me një turizëm gjithëvjetor ekonomia po hyn në një fazë të re mbi 10 milionë vizitorë të huaj dhe më të ardhura në rreth 3.2 miliardë euro.

Reforma e nisur e rritjes së pagave në sektorin publik do të vijojë ndjeshëm edhe gjatë 2024.

” Në muajt e parë të vitit do të finalizohen vendimet që specifikojnë rritjen për të gjitha kategoritë. Në mesin e vitit 2024 do të ketë një rritje të konsiderueshme të pagave, me synimin që brenda këtij viti të arrijmë pagën mesatare prej 900 euro në sektorin publik” tha Mete.

Artikulli paraprakE PARA GRUA QË MERR KËTË DETYRË, KUSH ËSHTË SHQIPTARJA QË DO TË DREJTOJË NJË NGA BASHKITË E NEW YERSEY NË SHBA
Artikulli tjetërFASONËT NË UZBEKISTAN, “S’KA MBYLLJE POR REDUKTIM”