Stadiumi “Loro Borici” i Shkodrës do të hapë dyert në fund të muajit Shkurt. Këtë e konfirmoi në, anetari i KE-së, dhe koordinatori kryesor për investimet dhe punimët në këtë stadium, ing.Arben Dervishi

I cili ishte I ftuar ne nje televizionet kombetare, duke folur per zhvillimet sportive ne vend. Sipas tij, kontrata pritet që të nënshkruhet shumë shpejt, dhe Bashkia e Shkodres ka pranuar kushtet. Stadiumi i Shkodrës do të ketë një kapacitet prej 16 mijë vendesh dhe Qeveria Shqiptare për këtë ka akorduar 15 miliard Lekë, ndersa FSHF 3 milionë Euro.

Artikulli paraprak“PËRFSHIRJA KA RËNDËSI: AKSESI DHE FUQIZIMI I PERSONAVE ME AFTËSI NDRYSHE”
Artikulli tjetërKORRUPSIONI NË FIFA, EDHE 10 ZYRTARË TË TJERË NË AKUZË