Drejtoria Rajonale e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka bërë një përmbledhje të puëns së bërë në vitin 2023 dhe shërbimeve të ofruara ndaj abonentëve në rajonin e Veriut. Drejtori Armand Zhuka tregon se këtë vit është reduktuar humbja në rrjet.
Zhuka shton se për natën e ndërrimit të viteve janë marrë masat për furnizimin e të gjitha zonave me energji elektrike.

Drejtori Zhuka bëri edhe një urim.

Në vitin 2024 priten investime të reja në disa zona të qarkut Shkodër dhe jo vetëm

Artikulli paraprakZBULOHEN DATAT E ZHVILLIMIT TË SUPERKUPËS SË ITALISË, 23 MILIONË EURO PËR PJESËMARRËSIT
Artikulli tjetërNË VITIN 2024 HAPET GJUETIA E LIGJSHME