SELIA ROZE DEKLARON SE KA GATI PROJEKTET DHE INSTRUMENTET E NEVOJSHME PËR TE LUFTUAR KËTË FENOMEN 

Artikulli paraprakRADOVANI: ZHBLLOKOHET NDIHMA EKONOMIKE NË SHALË
Artikulli tjetërINVESTIME KONKRETE, PËR TI SHËRBYER KOMUNITETIT