Maturantet e qarkut te shkodres kane arritur rezultate te shkelqyera ne provimin e gjuhes se huaj.

Drejtori i DAR Shkoder Kadri Ymeraj tregon rezultatet e shpallaura dy dite me pare nga Ministria e Arsimit ku per Shkodren rezulton qe 574 maturante jane vleresuar maksimalisht me noten 10 ndersa vetem 2 nxenes rezultojne mbetes. Niveli mjaft I larte I maturanteve te shkodres ne gjuhen e huaj konstatohen edhe ne perzgjedhjen qe ata kane bere ne lendet me zgjedhje. Nderkohe drejtori Ymeraj shprehet mjaft I kenaqur per gjithe zhvillimin e procesit te deritanishem per provimet e matures dhe ata te lirimit. Rezultatet e provimit te dyte te detyrueshem, ate te gjuhes dhe letersise pritet te shpallen diten e premta, nderkohe pritshmerite per rezultatet e ketij provimi jane po aq te larta per DAR Shkoder .

Artikulli paraprakSHQIPËRIA BËN HISTORINË, NUK ËSHTË NJË ËNDËRR
Artikulli tjetërSARAÇI: VENDIMET E STRASBURGUT PËR PRONAT VAZHDIMËSI