I pyetur mbi masterplanin e alpeve te miratuar nga KKT ne Shkoder, Arben Gjuraj Nenkryetar I Bashkise Shkoder tha se resurset e apleve shqiptare dhe vecanerisht te zonave malore te qarkut Shkoder jane te jashtezakonshme. Por dritat jeshile larg mbeten larg tha Gjuraj duke theskuar se tani keto zona , sic eshte Dukagjini kerkojne nderhyrje te shpejte dhe me standarte.

Gjuraj tha se pushtetit vendor I jan e deleguar kompetenca por duhet ti krijohen standarte ne menyre qe ato ti pergjigjen ketyre funksioneve Nenkryetari I bashkise Shkoder per te disaten here kerkon vemendje per rrugen e Dukagjinit nga ana e qeverise, duke qene se nuk ka asnje mundesi qe investimi ne kete aks te nderrmerret nga pushteti vendor, per shkak te pamjaftueshmerise ne buxhet.

Artikulli paraprakURGJENCAT, DR. BRATAJ ANALIZON SISTEMIN
Artikulli tjetërDANI: GATI PER ÇDO SKENAR EMERGJENCASH