Shtabi I emergjencave civile ne prefekturen e qarkut Shkoder ka marre ne konsiderate cdo situate qe mund te krijohet nga moti I perkeqesuar dhe rreshjet e dendura. Pellumb Dani shef I ketij shtabi thote se strukturat kane krijuar disa skenare ne rast emergjencash , dhe nese nuk arrihet te perballohet vetem fale pushtetit vendor atehere eshte parashikuar dhe ndihme nga Ministria e Mbrojtjes.

Dani beri me dije se bashkepunimi dhe kordinimi me bashkite eshte ne nivele te kenaqshme, ndresa tha se nuk do lejoje qe problem te mbartura ne vite ne infrastrukture ti faturohen situates se rreshjeve Shkodra eshte nje njolle e zeze sa I takon hartes se permbytjeve ne vendin tone, e megjithate situata e deritanishme ne kete qark paraqitet jo problematike.

Artikulli paraprakGJURAJ: PLANI I ALPEVE, DRITË E LARGËT
Artikulli tjetërPËRKUJTOHET SHKRIMTARI SKËNDER DRINI