DOMNORI: KUSHTET HIGJENIKE TË APARATURAVE DHE AMBJENTEVE TË MIRA.Ne kuadër te aksioneve qe ISHP ka nisur per kushtet higjenike ne klinikat dentare privat dhe publike Star Plus iu drejtua klinikes dentare prane Poliklinikes se Specialiteteve.

Domnori ka treguar se kushtet higjienike qofshin ato te mjeteve qe përdoren por edhe te ambjeteve fizike jane te mira  .Domnori ka treguar se interesi i komunitetit per kujdesin dentar eshte rritur. Ne kete klinike dentare punohet me dy turne dhe ofrojne sherbim 11 mjeke stomatologe. Sherbimi ne klinike ofrohet falas per moshat 0-18 vjeç dhe per te gjithe shkollat ne qytet dhe fshat qofshin ato private apo shteterore. 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/5UuODUyKrvg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakEKSPOZITA “VJESHTË NË SHKOLLË”
Artikulli tjetërNJË SALLE AKTIVITESH, PËR SHTËPINË E FËMIJES