I shpëtuan bombardimeve të Rusisë në Ukrainë, por kanë ngelur mes kater rrugeve në Shqipëri.Bëhet fjalë për dy familje Ukrainase me tre fëmijë të mitur, të cilët u larguan prej muajit shkurt nga qyteti i Mirgorod një nga zonat më të prekura nga lufta.Dy çiftet e bashkëshorteve dhe tre fëmijet e mitur janë vendosur në zonen turistike të Shëngjinit dhe u strehuan nga një banor i zonës, por nuk kanë të ardhura për të paguar shtëpinë dhe jetuar në shqipëri.Përballë pamundesive financiare, ata rrezikojnë të ngelin në qiell të hapur dhe teksa tregojnë historinë e tyre apelojnë për ndihmë.

Dy familjet GRISCENKO dhe SELITSKA kanë hyre në mënyre të rregullt në shqipëri dhe apelojnë ndaj çdo njeriu api institicioni që ka mundesi që ti ndihmojnë për tu strehuar dhe jetuar, përsa kohë vendi i tyre vazhdon të jetë në lufte, ku vetem gjatw kasaj fundjave janw raportuar mbi 120 ushtarë të vrare.

 

Artikulli paraprakNË PIKA KUFITARE, SHTOHET FLUKSI
Artikulli tjetërURDHËRI I PSIKOLOGUT ZHVILLON ZGJEDHJET E REJA