KRAJA: KY NUK ËSHTË NJË LIBËR I ZAKONSHËM.Shkrimtari dhe perkthyesi Leke Imerajka promovuar kete te shtune ne ambjentet e bibliotekes marin barleti librin e tij te rradhes me titull “Dhuna burimi, kuptimi, parandalimi”. Vete autori tregoi per nxitjen e krijimit te kesaj vepre.Ndersa figura te tjera te shquara te artit e letersise ne shkoder e vleresuan kete botim.

Ky liber sjell per lexuesin motive e arsye qe cojne tek shfaqja e dhunes ketij fenomeni qe po demton rende mbare shoqerine po nderkohe duke sjelle motivet shpjegon se si mund ta kuptojme e parandalojme dhunen, autoret e viktimat e ketij fenomeni. 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/OFPhE4d3uoE?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakINAUGUROHET MUZEU I MJEDËS
Artikulli tjetërPUKË, “MIQTË E PYJEVE” THIRRJE PËR MBROJTJE