Qytetit të Shkodrës I është shtuar një ambjent I ri që ofron shërbimet më cilësore dhe të shpejta sa I takon kujdesit ndaj shëndetit. “Medicus Health Center” tashmë jo vetëm një klinikë dentare por një qendër që do të ofrojë shërbime shëndetësore dhe estetike për të gjithë klientët e saj. Administratori dhe njëkohësh stomatolog I “Medicus Health Center” Artur Çomollari tregon se sipërmarrja në Shkodër nisi si një dëshirë për të kontribouar dhe për të sjellë shërbime të reja.

Ambjentet e reja në “Medicus Health Center” I japin jo vetëm privatësi pacientëve por edhe siguri shëndetësore, për shkak të ndarjes së hapësirave.

Trajtimet estetike janë risi në “Medicus Health Center” tregon stomatologu Çomollari.
Pacientët do të mund të gjejnë në këtë klinikë teknologjinë e fundit dhe infrastrukturën e nevojshme për shërbimet që atyre I nevojiten, si shëndetësore po ashtu edhe estetike.

Stomatologu, njëkohësh sipërmarrës I “Medicus Health Center” Artur Çomollari ka një mesazh drejtuar qytetarëve shkdoranë.

Ambjentet e reja të “Medicus Health Center” tani mud t’I gjeni në shëshin “Demokracia”, tek “Ish Pese Heronjte”, pallati I ri, në katin e tetë.