Shoqata e ish te përndjekurve politik Qarku Shkoder mbështet listen për këshilltar të partisë demokratike.

Përfaqësuesit e Partisë Demokratike në Shkodër thanë se lista e lëshilltarëve të PD-së përfaqëson më së miri shtresën e ish të përndjekurve, dhe detyra e secilit demokrat është bashkimi I tyre për të rikthyer shpresen tek qytetarët Shqiptarë

Numri një I listës së Kandidatëvë për këshilltar Bashkiak Blëendi Gjylbegaj tha se PD nuk mund të ua shpërblejë asnjëherë ish të përndjekurve sakrificat që ata kanë bërë

Shtresa e ish të përndjekurve poltiik u bëri thirrje qytetarëvë përtej të majtës e të djathtës që të votojnë numrin 9 dhe listën për këshilltar të partisë demorkatike.

Artikulli paraprakSPAHIA: BASHKË FITOJMË SEPSE NE I KEMI NDËRTUAR PRIORITETET DUKE DËGJUAR ZËRIN E QYTETARËVE
Artikulli tjetërREVISTA FINANCIARE EUROPIANE: SI JA DOLI SHQIPËRIA TË RIMËKËMBË FINANCAT