Çdo lagje e Shkodrës dhe njësi administrative do të ketë paketën e saj të investimeve dhe shërbime të dedikuara. Duke bashkëbiseduar me banorët e lagjes nr.5, pata mundësinë të dëgjoj kërkesat dhe marr sugjerimet e tyre, por edhe tu prezantoja programin tim që nis të zbatohet pas 14 Majit. Shkodrës i japim zhvillimin që meriton.

https://fb.watch/k4OwVhtAEC/?mibextid=cr9u03

Artikulli paraprakMBAHEN SOT ZGJEDHJET LOKALE NË VERI TË KOSOVËS, SI PARAQITET PJESËMARRJA
Artikulli tjetërSHTYPI I DITËS 24 PRILL 2023