14 Maji do të jetë dita kur Shkodra dhe shkodranët do ta thonë përmes votës fjalën e tyre dhe do të vulosin fitoren më të bukur të këtyre 33 viteve. E thonë fytyrat, zemra dhe shpirti i bashkëqytetarëve që kudo ku i takoj me dëshmojnë mbështetjen masive. Rajoni 2 është një prej këtyre zonave, për të cilin programi ynë 4 vjeçar ka parashikuar një sërë investimesh transformuese.
Bulevardet kryesore, blloqet e pallateve, rrugët dhe shkollat do t’i nënshtrohen rikonstruksioneve. Më shumë terrene sportive dhe qendra rekreacioni, si dhe një vemendje e shtuar për biznesin përmes një politike të taksave të ulëta.
Mirënjohës që frymën e fitores po e përcjellin kudo, të rinjtë e të rejat, kryefamiljarët dhe zonjat e Shkodrës. Bashkë Fitojmë.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=621215366691906&set=pcb.621216106691832
Artikulli paraprakKANDIDATI I PS BENET BECI TAKIM PËR URBANIZIMIN DHE INFRASTRUKTURËN
Artikulli tjetërPRESIDENTI I POLONISË VIZITË DY-DITORE NË SHQIPËRI, ZBARDHET AXHENDA E TAKIMEVE