Sporti në Shkodër është traditë, histori dhe krenari. Kënaqësi të kisha pjesë të takimit për prezantimin e programit tim për 4 vitet në vazhdim të drejtimit të Bashkisë Shkodër, emra të spikatur të ngjyrave kuqeblu, një ndërthurje brezash që me talentin dhe punën e tyre na kanë bërë krenar gjithnjë.
Kam vendosur t’i kushtoj një vemendje të veçantë mbështetjes dhe zhvillimit të sporteve, ku përfshihen:
• Ndërtimi i një ministadiumi të ri
• Ndërtimi i sallës së re sportive për ekipet e lojrave me dorë
• Terrene të reja sportive në çdo lagje dhe njësi administrative
• Përmirësimi i kushteve të fushave dhe sallave egzistuese ku stërviten ekipet e Shkodrës
• Mbulim i tarifës së fushave sportive për ndeshjet zyrtare që luhen në Shkodër
• Rritje të trajtimit dhe shpërblimit për sportistët elitarë, ekipet kampionë si dhe të trajnerëve të tyre
• Rritje të mbështetjes financiare për 15 shoqatat sportive egzistuese dhe zgjerim të disiplinave dhe shoqatave të reja të nivelit profesionist
• Kosto zero dhe mbështetje me logjistiken e nevojshme, për zhvillimin e cdo kampionati kombëtar dhe nderkombëtar në infrastrukturat tona sportive
Rritjen e bashkëpunimit me Universitetin “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës :
• Ofrimi i të gjitha infrastrukturave tona sportive me kosto zero në shërbim të departamentit të edukimit fizik dhe sportit për mësimdhënie dhe gara të ndryshme universitare.
• Lehtësim për mbështetjen e studentëve –sportistë cilësorë për përfitim të bursave në mbulimin e tarifës së shkollimit.
• Dyer të hapura për studentët e këtij fakulteti në rritjen e kompetencave të tyre dhe shkëmbimin e eksperiencave për zhvillimin e sportit.
Shkodra do të jetë aty ku i takon në rang kombëtar dhe ndërkombëtar në të gjitha disiplinat e sportit. Mirënjohës ndaj të gjithë sortistëve dhe ish sportistëve për vlerësimin që i bënë programit tonë dhe i dhanë mbështetjen e tyre. Bashkë Fitojmë

Artikulli paraprakPUBLIKOHEN STATISTIKAT E QEVERISË SË KOSOVËS: NË 2022 U SHPENZUAN 1.4 MILIONË MË SHUMË SE SA U MBLODHËN
Artikulli tjetërKANDIDATI PS BENET BECI TAKIM ME BANORËT NË RRETHINA