Thellësisht mirënjohës për këtë mbështetje dhe optimizëm që marr nga çdo shtërngim duarsh dhe bisedë me bashkëqytetarët. E ndjej tek çdo fjalë e tyre besimin që kanë në programin tonë dhe frymën e fitores. Është qytetari fisnike që Shkodra e ka dëshmuar në çdo kohë. 14 Maji do ta tregojë edhe njëherë tjetër këtë shpirt të lirë që kanë shkodranët. Bashkë Fitojmë.