Në Iftarin e shtruar në njësinë administrative të Berdicës me besimtarë të zonës që në këtë muaj të madhërueshëm janë bërë pjesë e agjerimit. Zoti na i pranoftë lutjet dhe sakrificat e këtij muaji të bekuar🤲

Jemi futur në ditën e fundit të Ramazanit dhe besimtarët mysliman bëhen gati për festën e Fiter Bajramit. Ardhtë i mbarë e me bekime për Shkodrën e Shqipërinë!