Ndërgjegjësi i komunitetit nga katastrofat natyrore është projekti që u prezantua nga qendra e informacionit Aarhus, financuar nga prezanca e OSBE në Shqipëri.Përfaqësuesit e prefekturës dhe bashkisë Shkodër shprehën mbështetjen e tyre.

Në fund të takimit konsultativ për ndërgjegjësimin e publikut në lidhje me katastrofat dy prioritetet kryesore që dalën janë sensibilizimi në shkolla dhe tek fermerët si dy prej pjesëve më të rëndësishme dhe që kanë ndikim të drejtpërdrejtë.

Artikulli paraprakBIZNESET DENONCOJNË ABUZIMET QË I JANË BËRË
Artikulli tjetërDANI: PËR PËRMBYTJET DUHEN PLANE TË TJERA, JO KËTO QË KEMI