Katedralja “Shën Shtjefni” në Shkodër ka ndezur dritat e pemës së Krishtlindjes. Atmosfera e krijuar nga fëmijët dhe të rinjte e famullise zbukuruan akoma dhe më shumë oborrin e katedrales. Famullitari i Shkodrës, dom Vlash Palaj tregon për simbolin që ka ndezja e dritave të pemës së Krishtlindjes.

Zbukurimet janë realizuar nga vullnetarët dhe të rinjtë e famullisë shprehet famullitari Palaj.

Zbukurimi i pemës së Krishtlindjes është një tarditë e cila daton shekuj më parë e cila vazhdon të ruhet edhe në ditët e sotme.

 

Artikulli paraprakLEPUSHË, OSHEE GRUPE PUNE PËR RIKTHIMIN E ENERGJISË
Artikulli tjetërSHKODËR, ZHVILLOHEN GARAT E VRAPIMIT PËR SHKOLLAT