SHABEN: KËSHILLI I KOMUNËS I ZGJEDHUR NGA VULLNETI I VOTUESVE.

KESHILLI I KOMUNES BUSHAT ME ANE TE NJE DEKLARATE PER MEDIAT, KA HEDHUR POSHTE AKUZAT E NGRITURA NGA KRYETARI I PS, DHE KESHILLTARI I KESAJ FORCE POLITIKE BUJAR SHIMAJ. SIPAS SEKRETARIT TE KESHILLIT TE KOMUNES, TE GJITHA AKUZAT AJNE TE PABAZA, AQ ME TEPER KUR VETE KY KESHILLTAR KA MIRATUAR NDRYSHIMIN E FONDIT TE PERMENDUR PER INVESTIME PUBLIKE

 

Artikulli paraprakKETI BAZHDARI TAKOHET ME BANORËT E LAGJES RUS
Artikulli tjetërKAPEN 34 KLANDENSTIN NGA VENDET E TRETA NË HOT