I ORGANIZUAR NGA MEDRESEJA “HAXHI SHEH SHAMIA” DHE “THE DOOR”“Një botë për ju”. Kështu quhej aktiviteti që iu kështua fëmijëve më aftësi ndryshe. Koncerti i realizuar nga vetë kjo shtresë u organizua në medresenë e djemve “Haxhi Sheh Shamia” në bashkëpunim me “The Door”.

Fëmijët me aftësi ndryshe përformuan këngë e po ashtu recituan.Drejtori i medresesë së djemve Kujtim Dervishi thotë se duhet më shumë mbështetje për fëmijët me aftësi ndryshe.Në këtë koncert të fëmijëve me aftësi ndryshe morën pjesë biznesmenë e po ashtu përfaqësues të pushtetit vendor për të qenë një mbështetje për këtë shtresë.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/SWfpiFHGcz0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakGJENDJA CIVILE I RIKTHEHET NORMALITETIT
Artikulli tjetër“GJAKU I ARBRIT” NË SKENË ME 17 DHJETOR